Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Bliyoo? Die beantwoorden wij natuurlijk graag. Hieronder hebben wij alvast de meest gestelde vragen weergegeven.
Hoe kan ik mijn maand gratis starten?
Kies het abonnement dat bij je past. De maand gratis gaat automatisch in als je alle stappen in het aanmeldproces doorlopen hebt.
Kan ik opzeggen wanneer ik wil?
Het abonnement op Bliyoo is ieder gewenst moment opzegbaar. Als de maand waarin je opzegt voorbij is, stoppen wij het abonnement en de automatische incasso. Wij zullen de daarop volgende maand geen kosten meer van je rekening afschrijven.
Waar vind ik de Bliyoo app?
De app is te vinden in de Google Play store en Apple store.
Welke boeken, luisterboeken en tijdschriften zitten in Bliyoo?
In Bliyoo zijn al duizenden boeken en ongeveer 130 tijdschriftentitels (inclusief eerdere nummers) te vinden. De hoeveelheid groeit de komende tijd nog flink, afhankelijk van het moment dat de uitgevers titels voor ons beschikbaar maken. Een overzicht van de boeken die je in Bliyoo kunt lezen, vind je ook op een pagina op bruna.nl. Wij werken nog aan een overzicht van de tijdschriften.

Er is nog een andere manier om te kijken wat het assortiment is. Je kunt de Bliyoo app vanuit de App Store of vanaf Google Play downloaden en er dan in rondkijken. Daarvoor hoef je nog geen abonnement af te sluiten. Enige dat je wel nodig hebt, is een bruna.nl account, maar daarmee zit je nergens aan vast. Dat kun je in de app aanmaken.
Waar koop ik een Bliyoo ereader?
Op Bruna.nl kan de speciaal voor Bliyoo geschikte ereader worden aangeschaft. De ereader kan ook besteld worden via een Bruna winkel.
Is lezen op de PC en/of Windows tablet mogelijk?
Voor desktop en laptop hebben wij een aparte reader ontwikkeld, die vrijwel hetzelfde functioneert als de app. Grootste verschil is dat je bij gebruik van de PC-reader wel een internetverbinding nodig hebt, waar dat bij de app niet zo is.
Je kunt lezen via de PC door een account aan te maken op bruna.nl en een abonnement op Bliyoo te nemen. Daarna ga je naar reader.bruna.nl en log je linksboven met je accountgegevens in.
Waar vind ik meer info over de Bliyoo cadeaukaart?
De Bliyoo cadeaukaart is verkrijgbaar bij alle Bruna winkels. Een origineel en verrassend cadeau of een manier om jezelf te verwennen met de toegang tot duizenden boeken, luisterboeken en tijdschriften die je onbeperkt kunt lezen.

Algemene informatie over de Bliyoo cadeaukaart vind je hier.
De voorwaarden bij de cadeaukaart vind je hier.
Informatie over het assortiment van Bliyoo vind je hier.
MEER VRAGEN?
Op de klantenservice pagina's staan nog meer vragen en antwoorden. Staat het antwoord op je vraag daar niet tussen, dan is onze klantenservice uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bellen.

088 - 7800 600